Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Behoefte aan veranderingen binnen het huidige systeem - The Fair Play Game

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 In het kader van een grote behoefte aan veranderingen binnen het huidige systeem naar een 'menselijke' samenleving bedacht ik me dat veelal veranderingen beginnen bij de jeugd, de toekomstige dragers van onze maatschappij.
Daar ik jarenlang beroepsmatig met jongeren heb gewerkt weet ik hoeveel wijsheid veel jongeren in pacht hebben.
Van die wijsheid zou ik graag gebruik maken door een beweging op gang te helpen die ik voor mezelf "The Fair Play Game" ben gaan noemen.
Game is het belangrijkste woord in deze. 

Lees meer...

de zeshoek van 30 juni 2016

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

In dit artikel lees je over de energie van de zeshoek van 30 juni 2016. Dit is een markering in de tijd voor bewustzijnsgroei en dwingt vastzittende zaken om weer mee te doen. Deze zeshoek maakt dat het individu weer kan functioneren in het geheel en uit bestaande beknellingen kan breken. Zoals Brexit uit de EU breekt en daarmee laat zien dat de massa zich niet langer kan confirmeren aan bestaand bestuur en structuur. Lees meer in dit korte astrologische artikel. 

Genoeg geweest
Heb jij ook zo'n gevoel dat het nu echt genoeg is geweest, om altijd maar het sluitstuk te moeten zijn van de organisatie van jouw leven. Het is niet meer op te brengen om de veelheid die inmiddels in het leven is geslopen nog te ordenen. De Noordelijke Maansknoop in Maagd (conjunct Jupiter) roept op om de organisatie daar in te zetten in je leven waar die hoort.

En nu Pluto een pittige driehoek maakt met deze Noordelijke Maansknoop, is het niet meer te houden. Het moet anders, er moet een nieuwe weg worden gevonden. Het authentieke moet worden gediend. Dinsdag (vlak na de volle Maan van 20 juni 2016) stond de Maan bij Pluto en knalde er iets uit zijn voegen. Het nieuwe moet geboren worden, geboren uit ons oorspronkelijke, authentieke DNA/Zelf. De losse onderdelen van het geheel moeten vanuit authentiek zelfbestuur worden verbonden en zo dat er over hen geregeerd wordt, waardoor het individu (of het onderdeel van het geheel, zoals een land) niet zijn authentieke plaats in kan nemen en het geheel dus niet tot functioneren en organiseren kan komen. Het is nu buigen of barsten voor het vinden van een nieuwe vorm. In je eigen leven, maar ook in de wereld. 

Lees meer...

CHAAS schrijft brief aan de Paus Franciscus en 4000 anderen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
CHAAS (website)
Zijn naam is CHAAS, geboren 13-04-1954. In 1983 is hij in Indonesië benaderd door de Engel Michaël en de Engel Gabriël en de profeten en is hij ingewijd in het Goddelijk plan voor de aarde.

Om het Goddelijk plan in werking te stellen is vanuit GOD de oude/nieuwe energie in werking gesteld met het doel om nieuwe ervaringen te verkrijgen in de aardse wereld en daarna de nieuwe ervaringen om te zetten in aards weten/kennis.
Met dit nieuwe weten/kennis kan men de nieuwe methode van dit aardse denken neerzetten in nieuwe tastbare aardse resultaten.
De basis van alles is dat de mensen bewust worden van positieve en negatieve energie. Om een zuiver beeld te krijgen en/of te ontvangen moet men in gedachten met GOD in contact treden.
Ondergetekende CHAAS is een medium die in vol bewustzijn in contact staat met de goddelijke dimensie om het gezamenlijk Goddelijk universeel plan in werking te stellen.
Mensen die ingewijd willen worden in deze Goddelijke energie kunnen in een versneld proces bewuste inzichten krijgen en daarna vanuit de Goddelijke dimensie nieuwe aardse resultaten in werking stellen vanuit het Goddelijk algemeen plan voor de aarde.

Lees meer...

Het Lichtlichaam van de Aarde is Geascendeerd

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Hallo Iedereen,
Ik zat vandaag voor een TAUK boodschap (The Art of Universal Knowing) en ontving deze onverwachte aankondiging van mijn vader, Ron. (Ron is een overgegane ziel). Ik hoop dat jullie je bij me aansluiten in feestviering en dankbaarheid met visualisaties van Liefde en Licht! Veel Liefde, Suzanne.
****

Lees meer...

Eerste van 4 bloedmanen een feit: profetisch, of toeval?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
De bloedmaan zoals deze afgelopen nacht te zien was. De 2e volgt op 8 oktober 2014 (Sukkot), de 3e op 4 april 2015 (Pesach), en de laatste op 28 september 2015 (Sukkot).
In 2008 schreven we er voor het eerst over, en in de jaren daarna regelmatig in diverse artikelen over de eindtijd. Afgelopen nacht was het dan zover: de eerste van vier bloedrode maansverduisteringen op Joodse feestdagen (nu is het Pesach) was een feit. Historisch volgden deze ‘bloedmanen’ op Joodse feestdagen na belangrijke gebeurtenissen rond het Joodse volk, en sinds 1948 hun eigen staat Israël. Omdat de twee bloedmanen in 2015 de laatsten zijn in de hele 21e eeuw*, denken sommige christenen dat ze mogelijk de allerlaatste fase van de eindtijd en de spoedige terugkeer van Jezus Christus aankondigen.

Lees meer...

DMT: You Cannot Imagine a Stranger Drug or a Stranger Experience

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

From the column 'Tao of Terence'

N,N-dimethyltryptamine, or DMT, is an illegal, psychedelic tryptamine compound found in the human body and at least ~60 species of plants worldwide. Rick Strassman, MD, described it as “the first endogenous human psychedelic” in DMT: The Spirit Molecule(2000), and in an interview in 2011 said that DMT “seems to actually be a necessary component of normal brain function.” Terence McKenna (who, “more than anyone,” Strassman wrote in 2000, “has raised awareness of DMT, through lectures, books, interviews, and recordings, to its present unprecedented level”) called DMT “the most powerful hallucinogen known to man and science” and “the commonest hallucinogen in all of nature” in his 1994 lecture “Rap Dancing Into the Third Millennium.” McKenna wondered why theology had not enshrined DMT as “its central exhibit for the presence of the other in the human world,” and said:

Lees meer...