Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Roddelen: een levensgevaarlijke hobby

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Kijk, ik weet echt wel dat men ’s middags lekker bij mekaar kruipt met een koppie thee en een koekie. Of ’s avonds met een wijntje erbij. Gezellig met elkaar klessebessen en soms over iemand anders praten ook. Maar roddel kan gigantische vormen aannemen en mensen totaal afbreken! Dat is met mij gebeurd en ik ga je vertellen wat de angel is, die ons leven tot nul heeft gereduceerd. Met het voorbeeld van iemand anders, over wie ook geroddeld wordt. Nu, op internet

Lees meer...

Dit is aan de hand met de wereld

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Het volgende artikel kwam ik tegen op de website van Sophia Vassiliou
en verdient de volle aandacht.

 
Zoals je weet, zijn er veel problemen op onze planeet. Het worden er dagelijks bovendien meer en ze worden steeds moeilijker oplosbaar. Onrecht, economische ongelijkheid en malaise, honger, prostitutie, eenzaamheid, een explosie aan onbekende en ongeneeslijke ziektes, oorlogen … Iedereen breekt zich het hoofd om uit te vissen wat er is, maar daarvoor is echt een boel nodig. En niet alleen dat: waarom ben ík degene die het weet en al die anderen niet? Dat ga ik je allemaal vertellen en ook hoe we de problemen wél weer gaan oplossen, hoe moeilijk het ook mag lijken.
Het verhaal
Wat er fout gegaan is, dat is dat ik zwaar verkracht ben als pasgeboren baby. Nu gebeurt dat wel vaker, maar bij mij is er iets heel ergs gebeurd. Er zijn nog sporen van en het is onbegrijpelijk dat niemand dat ooit gezien heeft. Alleen de Kinderbescherming heeft mijn adoptieouders gewaarschuwd dat het leek alsof ik wel veel narigheid had meegemaakt. Dat wat mij en de hele wereld noodlottig is geworden, is dat tijdens die verkrachting mijn systeem opengegaan is. Zo konden egoïstische mensen alles zo uit me wegpakken. Talenten, stukken gezondheid, positieve karaktertrekken, alles. En er zijn 6 miljard mensen, die zó weinig gevoel voor een ander hebben en zó weinig verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag, dat zij dit gedaan hebben. 

Lees meer...

Behoefte aan veranderingen binnen het huidige systeem - The Fair Play Game

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 In het kader van een grote behoefte aan veranderingen binnen het huidige systeem naar een 'menselijke' samenleving bedacht ik me dat veelal veranderingen beginnen bij de jeugd, de toekomstige dragers van onze maatschappij.
Daar ik jarenlang beroepsmatig met jongeren heb gewerkt weet ik hoeveel wijsheid veel jongeren in pacht hebben.
Van die wijsheid zou ik graag gebruik maken door een beweging op gang te helpen die ik voor mezelf "The Fair Play Game" ben gaan noemen.
Game is het belangrijkste woord in deze. 

Lees meer...

de zeshoek van 30 juni 2016

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

In dit artikel lees je over de energie van de zeshoek van 30 juni 2016. Dit is een markering in de tijd voor bewustzijnsgroei en dwingt vastzittende zaken om weer mee te doen. Deze zeshoek maakt dat het individu weer kan functioneren in het geheel en uit bestaande beknellingen kan breken. Zoals Brexit uit de EU breekt en daarmee laat zien dat de massa zich niet langer kan confirmeren aan bestaand bestuur en structuur. Lees meer in dit korte astrologische artikel. 

Genoeg geweest
Heb jij ook zo'n gevoel dat het nu echt genoeg is geweest, om altijd maar het sluitstuk te moeten zijn van de organisatie van jouw leven. Het is niet meer op te brengen om de veelheid die inmiddels in het leven is geslopen nog te ordenen. De Noordelijke Maansknoop in Maagd (conjunct Jupiter) roept op om de organisatie daar in te zetten in je leven waar die hoort.

En nu Pluto een pittige driehoek maakt met deze Noordelijke Maansknoop, is het niet meer te houden. Het moet anders, er moet een nieuwe weg worden gevonden. Het authentieke moet worden gediend. Dinsdag (vlak na de volle Maan van 20 juni 2016) stond de Maan bij Pluto en knalde er iets uit zijn voegen. Het nieuwe moet geboren worden, geboren uit ons oorspronkelijke, authentieke DNA/Zelf. De losse onderdelen van het geheel moeten vanuit authentiek zelfbestuur worden verbonden en zo dat er over hen geregeerd wordt, waardoor het individu (of het onderdeel van het geheel, zoals een land) niet zijn authentieke plaats in kan nemen en het geheel dus niet tot functioneren en organiseren kan komen. Het is nu buigen of barsten voor het vinden van een nieuwe vorm. In je eigen leven, maar ook in de wereld. 

Lees meer...

CHAAS schrijft brief aan de Paus Franciscus en 4000 anderen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
CHAAS (website)
Zijn naam is CHAAS, geboren 13-04-1954. In 1983 is hij in Indonesië benaderd door de Engel Michaël en de Engel Gabriël en de profeten en is hij ingewijd in het Goddelijk plan voor de aarde.

Om het Goddelijk plan in werking te stellen is vanuit GOD de oude/nieuwe energie in werking gesteld met het doel om nieuwe ervaringen te verkrijgen in de aardse wereld en daarna de nieuwe ervaringen om te zetten in aards weten/kennis.
Met dit nieuwe weten/kennis kan men de nieuwe methode van dit aardse denken neerzetten in nieuwe tastbare aardse resultaten.
De basis van alles is dat de mensen bewust worden van positieve en negatieve energie. Om een zuiver beeld te krijgen en/of te ontvangen moet men in gedachten met GOD in contact treden.
Ondergetekende CHAAS is een medium die in vol bewustzijn in contact staat met de goddelijke dimensie om het gezamenlijk Goddelijk universeel plan in werking te stellen.
Mensen die ingewijd willen worden in deze Goddelijke energie kunnen in een versneld proces bewuste inzichten krijgen en daarna vanuit de Goddelijke dimensie nieuwe aardse resultaten in werking stellen vanuit het Goddelijk algemeen plan voor de aarde.

Lees meer...

Het Lichtlichaam van de Aarde is Geascendeerd

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Hallo Iedereen,
Ik zat vandaag voor een TAUK boodschap (The Art of Universal Knowing) en ontving deze onverwachte aankondiging van mijn vader, Ron. (Ron is een overgegane ziel). Ik hoop dat jullie je bij me aansluiten in feestviering en dankbaarheid met visualisaties van Liefde en Licht! Veel Liefde, Suzanne.
****

Lees meer...