Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Wat als… de aliens op aarde landen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
alien
Wat gaan we doen? Wie spreekt er namens de mensheid? Wat gaan we zeggen (en wat verzwijgen)? Kortom: hoe pakken we dat aan?
Recent onderzoek suggereert dat in onze Melkweg alleen al miljarden sterren te vinden zijn die één tot drie leefbare planeten hebben. Of er op die planeten ook werkelijk leven is, blijft gissen. Maar mede door dit soort onderzoeken wordt het steeds lastiger jezelf voor te stellen dat wij de enige levende wezens in dit enorme universum zijn. Volgens sommige onderzoekers is het een kwestie van tijd: op korte termijn vinden we, geholpen door krachtige telescopen zoals de James Webb, tekenen van buitenaards leven.

Lees meer...

The Translated Russian Book Of Extraterrestrial Races

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
by Gregg Prescott, M.S. Editor, In5D.com
I think many of you will find this interesting.  This is a Russian book on extraterrestrial racesthat was transcribed into English.  It was originally written in 1946-47 and has been updated throughout the years
You’ll notice several common extraterrestrial races such as the Pleiadians, Zetas, Reptilians, and the Anunnaki with slightly different ways of spelling these races.
The book also mentions the Council of Five, which are five extraterrestrial races who are allegedly protecting the Earth and its inhabitants for millions of years. They realized that once the Anunnaki tampered with our DNA, we would eventually unite with other benevolent star families.

Lees meer...

Ufo's en de Ruimtemensen: Hier om ons te helpen. (Gerard Aartsen)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Het laatste boek van Gerard Aartsen ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over denrealiteit van UFO's en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de eerste contactees van de jaren '50 genadeloos waren gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne, werd door candestiene overheidsagentschappen in samenspel met de media zorgvuldig een nieuwe context gecreëerd, met als enig doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen.

Lees meer...

Tweede aarde ontdekt, maar is er ook leven?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

kepler2

Wetenschappers hebben een rotsachtige exoplaneet in de leefbare zone van een ster gevonden. Dit maakte de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie tijdens een persconferentie bekend. Kepler 186f is ongeveer tien procent groter dan de aarde en bevindt zich op een afstand van 500 lichtjaar bij ons vandaan. De grote vraag: is er leven op deze tweede aarde?

Lees meer...

Kenmerken van degenen die Andromeda als hun Planetaire oorsprong hebben

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Degenen met Andromeda als oorspronkelijke planeet, zoeken vrijheid. Er is een diepe, innerlijke dorst en drift die hem laten zoeken naar dit gevoel. Ze kunnen vaak veranderen van baan, huizen of partner in hun zoektocht. Maar eens zullen ze beseffen dat de vrijheid die ze zoeken en alle gevoelens van gevangen te zitten niet aan hun omstandigheden te wijten is. De werkelijke vrijheid die ze zoeken, komt van binnenuit. Je kunt het alleen ervaren door jezelf en zelfliefde te ontwikkelen.

Lees meer...

Are you Sirius?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op welk gebied wij het ook bekijken, financiën, energie, voeding en gezondheid of techniek, overal blijkt de elite van deze wereld, die zich verenigen in schimmige instituten die miljarden dollars verbruiken, de dikste vinger in de pap te hebben. De elite is al lange tijd niet meer zo in beeld geweest als afgelopen jaren. De laatste maanden en weken wordt steeds duidelijker hoe een kleine groep mensen van over de hele wereld, die wij de elite noemen, op alle vlakken de macht naar zich toe heeft weten te trekken.

Lees meer...