Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

In gesprek met journalist Janneke Monshouwer: Ander nieuws!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Janneke portret 2014

De meesten van jullie herinneren zich vast nog wel het artikel over Udo Ulfkotte, de Duitse journalist die 17 jaar voor de Frankfurter Algemeine Zeitung werkte en die vorig jaar met zijn spraakmakende boek naar buiten trad ‘Gekaufte Journalisten’. Dat artikel wordt nog steeds veel gelezen en gedeeld vanwege de interessante inhoud, want hij onthult hoe journalisten worden ingepakt en omgekocht worden door o.a. de CIA en daarmee hun onafhankelijkheid aan de wilgen hebben gehangen. Hij noemt in zijn boek man en paard en het boek deed (en doet) veel stof opwaaien.

Cover Ander Nieuws

Maar dappere journalisten vinden we niet alleen in Duitsland blijkbaar. Ik ben momenteel een zeer interessant boek aan het lezen van journalist Janneke Monshouwer, die zelf bij het NOS-journaal werkte en daarnaast documentairemaker is.
 Het is ongelooflijk wat ze allemaal heel eerlijk en onthullend beschrijft, met feiten, foto’s, gebeurtenissen van vroeger en van nu; en het is pas haar eerste boek in een serie van vele. Ze beschrijft hoe zaken worden verdraaid, waarom, voor en door wie, kortom ik heb het gevoel dat ik zit te lezen in een geschiedenisboek, maar dan van een hele andere aard dan de volledig verdraaide feiten uit de geschiedenisboeken die we op school voorgeschoteld krijgen en dat is ‘thuiskomen’. Het zou wat mij betreft verplichte literatuur moeten worden in de nabije toekomst. Ze schrijft in dit boek o.a. over de moord op Kennedy, pedofilie, Skull & Bones, CIA-operaties, Vietnam-oorlog, Agent Orange, BCCI Crimibank, de Safari-club, de grote leugen van 11 september, etc. Dit is nog maar een kleine greep eruit.

Lees meer...

Zep Tepi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Het begin van een cyclus

… en ze moeten dienen tot tekenen en voor [het vaststellen van] tijdperken en dagen en jaren
Genesis 1:14

1. De schachten van de Piramide van Cheops  

In maart 1993 werd de Duitse technoloog, Rudolf Gantenbrink, op verzoek van de egyptologen die de piramiden beheren, ingezet om het vochtprobleem in de Grote Piramide te onderzoeken. Daarvoor moest hij diep in de piramide zijn. Hij liet een robotje, Upuaut 2 (Oudegyptisch voor opener der wegen) met camera en al in de ongeveer 20 cm2 grote zuidschacht van de Koninginnekamer omhoog rijden.

Aanvankelijk was er niets bijzonders te zien, maar na ongeveer 70 meter werden de wanden, die aanvankelijk grof uitgehakt leken, tot zijn grote verbazing mooi wit gladgeschuurd. En helemaal tot zijn verbazing stuitte hij vervolgens op een wit gepolijst deurtje met koperen handvaten dat van bovenaf in een richel leek neergelaten. Zou dit de geheime kamer zijn die Farao Cheops volgens de Westcar-papyrus van Berlijn in zijn piramide wilde hebben? Toen hij achteraf naging hoever de robot de schacht in was gegaan, bleek hij ruim voorbij de hoogte van de Koningskamer te zijn gekomen.

Lees meer...

De echte geschiedenis van de Aarde deel 1

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

secret space secret pastAlle Hollywood-films tonen de vroege mens als zielige 'aap mensen' die wild grommend grote brokken rottend vlees van kadavers verslonden en hun vrouwen rond sleepten aan de haren.Het Paleolithicum (de oude steentijd) en het Neolithicum (de nieuwe steentijd) hebben nooit bestaan, behalve in de verbeelding van de pre historicus.” Het is 100 procent speculatie.

De meesten van ons hebben uitgebreide grafieken gezien in boeken die geologische leeftijden tonen, van de eerste eenvoudige levensvorm tot het ontstaan van de mens. Miljoenen jaren zijn gepostuleerd (zonder bewijs aangenomen). Je moet toegeven ze zien er erg overtuigend uit zelfs overweldigend.

Lees meer...

De echte geschiedenis van de Aarde. Deel 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

In de eerste 3000 jaren van onze geschiedenis kwam de groei in super technologieën echt tot leven. Wetenschappers ontrafelden een geheim.

Ze ontdekten dat onze draaiende planeet één grote generator was, de landmassa’s doorkruist met energie-lijnen. Deze magnetische stromen die ze wereldwijd oogsten bleken één groot natuurkundig instrument te zijn.

Langs deze lijnen, gesitueerd bij aardse krachtpunten, verschenen tempels, pilaren, cirkels, kruizen, piramides, tunnels en platvormen. Resten hiervan kunnen wij zien over de hele wereld. Je ziet ze op elk continent en zelfs op verlaten eilanden.

Over de hele wereld verschenen duizenden pilaren of menhirs zo je wilt in symmetrische formaties. Hun doel was het uitlijnen van de aardse magnetische energielijnen in bruikbare rechte lijnen in plaats van de meanderende paden die ze normaal beschreven.

Lees meer...

1500 jaar oude Bijbel bevestigt dat Jezus nooit gekruisigd is

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Er is momenteel veel te doen rond de Bijbel die in 2000 is gevonden in het gerechtsgebouw in de Turkse hoofdstad Ankara. De Arabische zender Al Arabiya meldde in 2012 dat Jezus Christus een gewoon sterfelijk wezen was en nooit is gekruisigd.

De 1500 jaar oude Bijbel bevat onder meer het evangelie van Barnabas, een vroege leerling van Jezus. Het Vaticaan had eerder al officieel gevraagd het boek te mogen inkijken, aldus de National Turk. In het boek zou een passage staan die de kern van het christelijk geloof onderuit haalt. “Ik ben vreemd aan alles wat de mensen over mij zeggen en dat ik meer ben dan een man,” zou Jezus hebben gezegd. “Ik ben een man, geboren uit een vrouw en onderworpen aan het oordeel van God, die hier leeft als elk ander mens.”

Lees meer...

Cannabis van 4200 jaar oud in graf Hanzelijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

In een graf uit de steentijd dat in de buurt van het Gelderse Hattemerbroek is aangetroffen, is hoogstwaarschijnlijk cannabis van ruim 4200 jaar oud aangetroffen. De nederwiet is waarschijnlijk medicinaal gebruikt wegens de pijnstillende werking, net zoals dat tegenwoordig ook wel weer gebeurt. 'Het is vrijwel zeker dat het om cannabispollen gaat. Die zouden dan voor het eerst in Nederland in een archeologisch graf zijn gevonden.'

Lees meer...