Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Woensdag 7 September en Dinsdag 4 Oktober Kruidenwandeling bij Sundancer 13:30 - 16:30

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Ook zo benieuwd wat je zoal tegen komt in een willekeurig natuurgebied, of zelfs zomaar langs de wegberm?

Kom dan één van de twee dagen of allebei naar Sundancer in Zwijndrecht.
Ik zal U daar tijdens een wandeling laten zien wat er staat , of je het kunt eten of niet.
Ook de meeste kruiden of wilde planten hebben een medicinale werking waar je zo mogelijk ook uitleg over krijgt.

Lees meer...

Wierook is schadelijker dan je denkt.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Even je woonkamer gezellig maken met een lekkere geurkaars of een wierookstokje. Nu de dagen weer korter worden en de nachten langer zijn dit veelgebruikt middelen om een lekkere winterse sfeer te creëren. Vooral wierook wordt verkocht als 'zuiverend' of 'heilzaam', maar dat is dan vooral in spirituele zin, want in de praktijk stoten de stokjes behoorlijk wat schadelijke stoffen uit. 

De Belgische consumentenbond liet vorig jaar een selectie van wijd verkrijgbare huisparfums testen en constateerde daarbij dat vrijwel alle producten in meer of mindere mate de luchtwegen kunnen irriteren. Maar het is vooral wierook dat de in de woorden van Testaankoop.be 'hallucinante hoeveelheden' schadelijke stoffen uitstoot.

Lees meer...

Officieel: E621 schadelijk en bijwerkingen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Dit Artikel is  inmiddels op verzoek van de schrijver verwijderd van onze server, Ik heb intussen contact gehad met de schrijver die me duidelijk maakte dat Google (jawel) moeilijk zou doen i.v.m. de rechten wanneer een artikel 1 op 1 over genomen zou worden , heeft iets te maken met clicks geloof ik en het feit dat ik zelf niet zo fraai benaderd was, hebben we uitgepraat en heeft daarvoor zijn excuses aangeboden, vandaar dat ik de info toch niet aan jullie wil onthouden en doorlinken naar de site van de schrijver.
Zo moeilijk doen we hier dan ook weer niet.

Officieel: E621 schadelijk en bijwerkingen

 

De smaak gaat er enorm op vooruit! Tenminste, in ons hoofd. Want E621, oftewel MSG en monosodiumglutamaat is een smaakversterker die onze hersenen op hol kan jagen! De producten in de supermarkt zijn er van vergeven. Van sausjes en chips tot aan soep en vleeswaar!

In tegenstelling tot wat je zou denken gebruiken wij Nederlanders zelfs meer E621 dan Amerikanen!Read more: http://www.praktijkvanunen.nl


Mogelijk tekort aan speltbrood

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Door de grote vraag naar speltbrood, raakt de voorraad bij bakkers op. De eerstvolgende oogst van de populaire graansoort is pas in augustus en dat is waarschijnlijk te laat om de voorraad op peil te houden.

Het tekort aan spelt wordt onder meer gemerkt door Meneba, producent van grondstoffen voor bakkerijproducten in Rotterdam. Het bedrijf ziet de voorraden snel slinken. De verwachting is dat de prijs van het brood omhoog zal gaan de komende maanden.

Lees meer...