Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Zijn multi-vitamines weggegooid geld?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
© Rineke van den Berg Sundancer.nl

De meest zuivere en natuurlijke supplementen vind je gewoon in de natuur! 

Er is geen ander voedingsmiddel wat zo fantastisch en volledig kan aanvullen als Moringa Oleifera bladpoeder. Een kind van 4 jaar kan met water en 25 gram Moringa Oleifera bladpoeder een gezond leven leiden. En weet je waar het o.a. groeit? Jawel, in het noodlijdende Afrika. Honger kan per direct de wereld uit met Moringa Oleifera, de wonderboom. Er is werkelijk geen enkel voedingsmiddel dat zo veelzijdig en compleet is dat iedereen hiervan op de hoogte moet zijn!

Ook hier in Nederland zijn mensen ondervoed hoewel ze voldoende vulling binnenkrijgen. Dus eigenlijk kan je zeggen dat ook hier in ons welvarende Nederland een grootschalige hongersnood heerst. Supermarkten vol met vulling, maar weinig of geen voedingstoffen.

Lees meer...

Epidemie van misdiagnoses?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Bent u, of kent u iemand die gediagnosticeerd is met alzheimer, dementie, MS, autisme, depressie, ME, psychische klachten, ontwikkelingsstoornissen, onvruchtbaarheid of vergeetachtigheid? 

Schokkende feiten en cijfers laten zien dat veel ziektebeelden en chronische klachten mede veroorzaakt zouden kunnen worden door een vitamine B12-tekort. Maar weinig patiënten krijgen deze diagnose tijdig te horen en lopen daarom permanente schade aan het zenuwstelsel op; met alle gevolgen van dien. Dit kan voorkomen worden! Artsen denken in veel gevallen niet aan deze mogelijkheid, die met eenvoudige toediening van B12 te verhelpen is, wat levens kan redden.


Nog nooit zijn er in onze praktijk zoveel cliënten werkelijk geholpen met een simpele vitamine B12. Sommigen ervaarde al in korte tijd een groots resultaat! Onbegrepen klachten van baby’s, kinderen, hoog sensitieve mensen, junioren en senioren kunnen zomaar een gevolg van vitamine B12 tekort zijn.

Lees meer...

Ben jij ook ondervoed?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

© Rineke van den Berg

In deze westerste wereld zijn we uitermate goed gevuld, maar zijn wij ECHT gevoed? 
Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat 75% van ons ondervoed is. 

Hoe dat zo komt? Loop de supermarkt maar eens is; allemaal mooie kleurrijke verpakkingen die totaal iets anders vertellen dan wat erin zit. Volgestopt met EU goedgekeurde hulpstoffen die ons lichaam zo belasten dat we er ziek van worden. Overdreven? NEE!  

We geven geld uit aan ziekmakende voeding om vervolgens onszelf scheel te betalen aan de snel stijgende ziektekosten. 
Dus is het tijd om zelf je keuzes te maken en je te voeden met het goede. 
Ben je tegelijkertijd ook een beetje misselijk van de hoge ziektekostenverzekering? Kies dan nu voor een gezondheidscollectief

Moringa Oleifera
Er bestaat een boom, te midden van de hongerende en lijdende Afrikanen, die alles bezit om een gezond en krachtig leven te leiden. De Moringa Oleifera, wonderboom!

Er is namelijk geen ander voedingsmiddel, drank of olie, die jouw lichaam zo krachtig kan voorzien van zoveel vitale stoffen, vitamines, mineralen, aminozuren, oliën en antioxidanten voor een natuurlijke en stralende gezondheid als de Moringa Oleifera boom. “De wonderboom” en “de vitaminerijkste plant” van planeet aarde!

Lees meer...

Nieuwe ziektekostenverzekering: Gezondheid, mens en betaalbaarheid centraal!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Keuzevrijheid plus natuurgeneeskunde

gezondheidsverzekeringWoensdag 18 maart hadden we in de radio-uitzending van  ‘From the unseen worlds’ Robbert Geelen te gast. Robbert is al een tijd bezig om een nieuwe verzekering van de grond te tillen die niet te vergelijken is met de huidige ziektekostenverzekering, maar ‘Gezondheidsverzekering’ genoemd wordt. Het is goedkoper, rendabeler, maar wat vooral belangrijk is, is dat de mens en de keuzevrijheid met betrekking tot ‘zorg’ weer centraal staat.
Een zeer interessant, nieuw initiatief en het streven is om deze verzekering per 1 januari 2017 te starten; daarbij is het speerpunt ‘Samen beslissen, samen kiezen en samenwerken’, zodat het betaalbaar wordt maar vooral je eigen keuzes bepalen als het gaat om behandelingen, artsen, natuurgeneeskundige artsen, etc.

 

Zelf heb ik me daar direct na de uitzending als lid ingeschreven en ik hoop dat velen zullen volgen. Het hoort wat mij betreft bij deze ‘nieuwe tijd’ en de oude principes en ons opgelegde regels -met alle nare gevolgen van dien voor veel mensen- kunnen we hiermee achter ons laten.
Zie de website voor meer informatie, en beluister desgewenst het hele gesprek dat wij voerden met Robbert Geelen, zodat je zelf kunt beslissen of deze verzekering ook iets voor jou is. Nieuwe initiatieven moeten echt vanuit de bevolking komen, want zoals we weten laten de politici de mensheid volledig in de kou staan ten faveure van het grote geld en de banken. Waarvan akte!

Gewoon Nieuws © Irma Schiffers
 

Pas op! Hoe Perfectionisme kan leiden tot Burnout

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
by Frank Bruining
Afgelopen 20 jaar aan onderzoek leidt tot simpele conclusies
“Perfectionisme gaat over de angsten en twijfels over persoonlijke prestaties, die stress creëren en kunnen leiden tot burnout wanneer mensen cynischer worden en zich er niet druk meer om maken,” zegt onderzoeker Andrew Hill, associate professor  sport psychology aan de York St. John University in Engeland.

Lees meer...

Lezing 31 Juli - VITAMINE B12: VAN CHRONISCHE VERMOEIDHEID NAAR VITALITEIT?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Ditmaal meer over de bijzonder krachtige bijdrage van B12 op uw vitaliteit en gezondheid:
Hoe graag wensen we voor altijd een jeugdige gezondheid, krachtige spieren, een heldere geest en altijd energie voor 10!
Toch zijn velen van ons moe, extreem moe! Het lichaam maar ook de geest wil vaak niet mee in ons jachtige en stressvolle leven.
Je doet er werkelijk alles aan om je hoofd boven water te houden, maar toch blijf je moe.
Wellicht heb je een B12 tekort en is het mogelijk om op korte termijn de vermoeidheid en aanverwante klachten te verminderen en zelfs te verhelpen.
Urineverlies, soms maar een paar druppels, kan ons leven behoorlijk beperken en van incontinentie verband ga je van de drup in de regen. Dus geen oplossing alleen een lapje. Vaak is hier sprake van krachtverlies in het spierweefsels, ook vaak merkbare zwakte in de handen, armen en benen. Als door deze klachten je wereld zo klein geworden is dat je er depressief van wordt, gebrek aan frisse lucht en zonlicht, maar ook de verarmde sociale contacten.
Ook weten we dat de productie van de maagsappen met het stijgen van de leeftijd afneemt en dus ook de opname van B12 uit ons voedsel zal minder goed worden omgezet naar de bioactieve, goed opneembare vorm van vitamine B12 (methyleren) Dit proces heet methyleren. Het aanvullen van deze bioactieve vorm (adenosyl-en methylcobalamine, foliumzuur) van vitamine B12 kan bij vele klachten een helpende hand bieden maar ook allerlei ellende voorkomen.

Lees meer...