Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Orthorexia is een niet officeel erkende eetstoornis maar psychiatrische stoornis ?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
© Jeroen Ghuijs 05 Mei 2016

Dat er een lobby is tegen gezonde voeding, wordt nu wel duidelijk, dat onze wereld overspoelt dreigt te worden door van GMO afkomstige praktijken (Monsanto Nestlé en ga zo maar even door) is ook wel duidelijk, maar deze is voor mij wel nieuw.
Big Pharma zal er ook wel blij mee zijn, bespoten en met ongezonde meststoffen bewerkt en gekweekt voedsel kan totaal geen kwaad .
Laten we wel wezen diegene die dit beweremn en ondersteunen zijn wél goed ziek en lijkt mij een verregaande besmetting van Mind Control te hebben ondergaan.
Maar er is nog hoop, dat betekend wel dat je je zal moeten afkeren en protesteren tegen iedere vom van GMO en denk er dan ook even aan om nadrukkelijk tegen TTIP te protesteren.

Lees het volgende verhaal en daarna niet in slaap vallen hè. ongelooflijk dat dit gepubliceerd word door eerlijk eten VOEDINGSCENTRUM
KOM IN ACTIE NU HET NOG KAN

Gezonde voeding
Orthorexia is een niet officeel erkende eetstoornis, waarbij er een ziekelijke fixatie is op gezond eten. Mensen met orthorexia willen uitsluitend het allergezondste eten. Aan de kwaliteit van het eten meten zij hun kwaliteit van leven af.
Vaak vermijden orthorexia-patiënten allerlei voedingsmiddelen, omdat ze denken dat die niet gezond zijn. Het eenzijdige voedingspatroon dat zo ontstaat leidt tot ondergewicht en ondervoeding door een tekort aan essentiële voedingsstoffen zoals essentiële vetzuren, eiwitten, vitamines en mineralen.
Orthorexia heeft net als andere eetstoornissen vooral een psychische oorzaak, hoewel erfelijke aanleg en omgevingsfactoren ook een rol spelen. Het is belangrijk om het te behandelen. Ga daarvoor naar de huisarts.

Lees meer...

De ziel in het licht van haar hogere auralagen - Annemiek Douw

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De-ziel-in-het-licht-van-de-hogere-AuralagenIn dit boek beschrijf ik de ervaringen die ik tijdens de eerste 12 jaar heb opgedaan in mijn praktijk als paranormaal therapeut, Lichtwerker en medium. Gaandeweg ontwikkelde ik mijn persoonlijke werkwijze en daarbij word ik sinds een aantal jaren terzijde gestaan door mijn gidsen, de gidsen van mijn cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en andere lichtwezens.

Ik ontdekte dat er naast de zeven algemeen bekende auralagen een nog breder spectrum was waarin ik schouwen en spiritueel opereren mag. In dit boek beschrijf ik de 21 verschillende auralagen die ik leerde onderscheiden. Daarnaast toon ik aan de hand van diverse cases uit m’n praktijk welke blokkades zich voor kunnen doen in de auralagen en hoe zich dat uit in de vorm van menselijke problemen en ziektes. Ook mijn aanpak van specifieke gevallen komt daarbij aan bod. De vele auralagen en hun leerthema’s laten daarbij zien op welke manier een ziel zich zoal ontwikkelen kan en hoe zij groeit. En wat zij door dit ontwikkelingsproces bijdraagt aan zichzelf, haar naaste familie, omgeving en de rest van de wereld.

Lees meer...

De 40 lagen van de ziel ontsluierd - Annemiek Douw

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De-40-lagen-van-de-ziel

Na een lang ziekbed ontdekte ik dat ik inmiddels kon behandelen en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven lagen in de aura. Ik zag daarbij dat de auralagen in feite de lagen van de ziel waren, onderscheidde er eenentwintig, benoemde welke processen zich erin voordeden en bracht dit alles in kaart in mijn eerste boek De ziel in het licht van haar hogere auralagen.

Naarmate mijn eigen ontwikkeling zich voortzette, ging ik in nog hogere lagen werken. Wederom terzijde gestaan door m’n gidsen, de gidsen van cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en diverse andere lichtwezens, creëerde ik een geheel eigen werkwijze binnen het spirituele opereren. De opgedane ervaring en kennis deel ik graag met anderen.

Lees meer...

Acne door verkeerde voedingsgewoonten

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Veel mensen hebben last van puistjes of acne. Bij vrijwel alle mensen moet de oorzaak hiervan van binnenuit worden gezocht. Heb jij last van acne? Dan kan dit aan verkeerde voedingsgewoonten liggen. In dit artikel leggen we je uit waarom bepaalde voeding slecht is voor je huid (en de rest van je lichaam), welke gezonde voedingsproducten juist je huid helpen te herstellen en waarom elke ochtend ‘ontgiften’ zo belangrijk is.

Lees meer...

Chaga Extract

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Chaga Extract
Innotus Obliquus

De anti-oxidant met betulinezuur.

Al ruim 4600 jaar geleden gebruikten een groot aantal Aziatische volkeren Chaga, een geneeskrachtige zwam om een gezonde balans in levensenergie te behouden. Om langer jong, actief en gezond te blijven, het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam te stimuleren en het hormonale- en zenuwsysteem te versterken. Met behulp van Chaga waren ze beter in staat om schimmels en parasieten te weerstaan. In de Chinese geneeskunde ziet men Chaga als een geneeskrachtig middel met homeopathische eigenschappen.

Lees meer...

Natuurlijke kankercelvernietiger 10.000 keer sterker dan chemo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De zure Sop of vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger
10.000 keer sterker dan Chemotherapie.

Waarom weten we dat niet ? Omdat grote farmaceutische bedrijven hun geld terug willen verdienen na veel te heben geinvesteerd in onderzoek in een poging een syntetische variant te produceren voor de verkoop.

Nu je dit weet ben je misschien in staat iemand te helpen die in een beroerde situatie verkeerd door hem te vertellen van het bestaan van de vrucht van de Graviolaboom.Of je kunt de sap zelf drinken als preventie tegen kanker.De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen.Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een.Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig.

Lees meer...