Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Nigel Farage stapt op als leider UKIP ? Hoezo?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Nigel Farage stapt op als leider van de eurosceptische Britse partij UKIP. Farage begon aan de gewonnen brexitcampagne omdat hij zijn land terugwilde, maar nu wil hij zijn leven terug, zei de europarlementariër vandaag op een persconferentie. (AD)

OK Brexit is een feit, het volk volgens de opinie de niet zo intelligentie top van de bevolking, de leiders hebben ze goed opgevokt en het VOLK wilt dit?
Achtergelaten met hun niet meer door de EU ondersteunende achterban. Wat gaan de burgers nu doen om hun land werkelijk vrij te maken, wie pakt nu de handschoen op om de klus te klaren?

Lees meer...

MH17 monument Alziend Oog ?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nieuwe monument dat gekozen is door de nabestaanden van de MH17, Zie er op het eerste gezicht niet zo spectaculair uit, de omschrijving is wat beter maar als ik het boven aanzicht van het monument zie dan bekruipt me toch weer een wat luguber gevoel.
Ik kan er niets aan doen maar heb net het idee dat we wéér op de een of andere manier begluurt worden.
Of de Kunstenaar zich gerealiseerd heeft weet ik niet, maar een bepaalde vorm van beïnvloeding zal er misschien toch geweest zijn.

Lees meer...

Multiculturele Samenleving? Laten we dat dan ook zo houden.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ik overpeins het vreselijke wapen van terrorisme en de massa media die ons doet geloven dat dat iets met de Islam te maken heeft.

Bijvoorbeeld : niet iedere moslim is terrorist, maar wel iedere terrorist is Moslim (Wilders en vele napraters) Kijk de geschiedenis er maar op na er is vanuit het westen genoeg terrorisme te vinden binnen de westerse  "beschaving".


Om te beginnen de echte Islam is een zeer liefde- en respectvol geloof, ik gebruik het woord religie liever niet , omdat dat woord door vele overtuigingen misbruikt is, ook het Christendom. 

Lees meer...

WIFI tracking , Daar komt dus de adder vanonder uit het Gratis Wifi gras."Nieuwe" spionage methode?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

wifi-tracking !!!

Let op dat als op je smartphone je Wifi altijd aan staat.

Winkels  kunnen jouw toestel traceren via gratis wifi bijvoorbeeld, maar trap daar dus niet in, dat kan ook als het niet gratis is, In België hebben ze een Privacycommissie van de overheid die daar o.a. voor waarschuwt maar hebben volgens mij dus boter op hun hoof, daarover straks meer.
Zij waarschuwen winkels dat ze voorbijgangers niet zomaar via wifi-tracking mogen bespioneren. Bij wifi-tracking wordt het MAC-adres van de smartphone van klanten verzameld. Het toestel zendt dit unieke adres continu uit als wifi staat ingeschakeld.
Ok dat mogen ze niet zomaar doen, dat voorrecht is dus toegestaan voor de geheime diensten?

Lees meer...

Waarom geloven mensen in mediums en helderzienden?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
"Filosoof Dr. Herman de Regt van Tilburg University kan je gedachten lezen. Althans, op dezelfde manier als Derek Ogilvie dat kan. Waarom geloven sommige mensen zo heilig in zulke ‘paranormale’ zaken? Dat legt dr. Herman de Regt uit, in dit college."

Hij heeft hier deels een punt , maar het is wel de moeite om hier eens naar te kijken, het geeft tevens aan dat er inderdaad veel nep is maar ik ben er zeker vanuit ervaring van overtuigd dat mediumschap zelden onder filosofen  voorkomt omdat juist zij redeneren uit wat zij denken zelf bedacht te hebben en meestal niet geloven in één universeel bewustzijn. zij redeneren dus niet vanuit het feit dat iedere gedachte een onderdeel is vanuit dat universele brein (geheugen waar iedereen af en toe een stukje uit leent).
Als je naar iemand luistert en daar dus zaken in herkent, wil dat dus zeggen dat dat niet iets nieuws is maar dat jij dezelfde mening hebt of het ook denkt verzonnen te hebben.
Dat komt dan toevallig wel dat je dát nou juist beiden geleend hebben uit dat brein.
Alles bestaat nou eenmaal al, je geloofd toch niet dat we iets nieuws kunnen verzinnen?
© Navarro

Lees meer...

De koran zegt dat Joden varkens zijn en dat de zon om de aarde draait – dus is dat zo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Zomaar een kreet van een willekeurige IMAM

En? stel je nou eens voor dat dit wél waar is? pak weg een paar honderd jaar geleden beweerden wij dezelfde nonsens.... wij vermoorden martelden iedereen die het niet met het gedicteerde geloof eens was. 
Nee we weten nu wel beter, we weten nu echt wel dat de aarde om de zon draait hahaha "het zal niet zo zijn" dan worden we wel goed belazerd.

(Oh ja? wie van jullie kan werkelijk bewijzen dat de aarde rond de zon draait?) toch niet omdat je dat geleerd hebt hè?

Of zijn we na alle waarheden zo gehersenspoeld dat we nu klakkeloos aannemen dat alles wat we nu denken te weten waar is. Dus de moslims zijn fout? Nou dan pakken we die toch, die onthoofden ons , die straffen mensen af die hun profeet beledigd,.....  ja maar dat is onmenselijk.

Lees meer...