Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Internet Radio en TV maken kost ook geld !!! Hoe houden we hem in de lucht?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Beste luisteraars en kijkers,
Finding Voices timmert reeds bijna 6 jaar aan de weg en tot nog toe zonder sponsors en dat willen we ook zo houden in verband met het behoud van onze onafhankelijkheid en neutraliteit.
Toch als we een goede kwaliteit willen behouden en liefst nog verbeteren willen we graag een beroep doen aan de luisteraars en in geval van de live registraties bij sundancer.nl en uiteindelijk op ons YouTube-kanaal
De Kop van het artikel geeft al aan waar het om draait, we willen alles wat we doen in principe gratis beschikbaar houden, maar ook bij Finding Voices (Jeroen) raakt het geld een keer op en wil ik graag een beroep doen op jullie mogelijk tot een eventuele donatie.
Zelf heb ik momenteel nog geen enkele bron van inkomsten maar kosten van apparatuur stream en zendtijd moeten nu eenmaal betaald worden uit mijn zéér schamele uitkering.
Dit is geen zielig verhaal , maar op den duur zal het er op gaan lijken dat Finding Voices er om financiele redenen mee zal moeten stoppen.

Het zijn geen grote bedragen, maar ook de apparatuur waar Finding Voices op draait is zachtjesaan aan vervanging toe en ronduit gezegt dat geld hebben we niet.
Dus doe ik een beroep op jullie vrijgevigheid en vraag om een kleine bijdrage om Finding Voices in de lucht te houden.


U kunt Uw bijdrage leveren via  de doneren-knop op de hoofdpagina van Finding Voices Radio of
een directe bijdrage op rekeningnummer NL49 RABO 0363 0774 48 tnv J.A.A.M. GHUIJS onder vermelding van Donatie FVR


Je zouden er mij en jezelf een enorme dienst mee bewijzen.


Warme groet, Jeroen

Fantastische ervaringen bij Dineke en Karel van DJR advies te Veendam.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Na een eerder meer dan een jaar geleden contact met Dineke en Karel, is het er eindelijk van gekomen de reis naar Veendam aan te gaan.
 
We hebben met zijn drieën een afspraak gemaakt om onszelf en verschillende producten te laten testen op de Boviswaarde.

Wat een warme en vriendelijke ontvangst werd ons geboden en we voelden ons er al erg gauw thuis waar we in eerste instantie vertrokken naar de zeer sfeervolle en rustige tuin waar we uitgebreid met elkaar konden kennismaken.

Lees meer...

"Nu krijgt het voorzitterschap van de EU weer de schuld, dè plaats waar we het verschil hadden kunnen maken"..

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Druk druk druk Bewindslieden doen opnieuw beklag over hoge werkdruk.
Premier Rutte wilde een compact kabinet, want als liberaal gelooft hij in een kleine overheid. Dus er kwamen maar dertien ministers en zeven staatssecretarissen in zijn ploeg. Hoe pakte de Rutte-doctrine uit?
Afgelopen maanden leefde Edith Schippers in een „parallel universum”, vertelt ze. De minister van Zorg was zó druk, onder meer door het halfjaarlijkse EU-voorzitterschap, dat ze bij lange na niet aan al haar plichtplegingen toekwam.
Je zou toch denken dat er zat ambtenaren achter de bewindslieden staan die het werk uit de handen kunnen nemen, maar als je zelf uiteindelijk alle plannetjes in de hand wilt houden en de definitieve beslissingen zelf wilt verzinnen, en doorvoeren heb je (en wij daarbij) dus een probleem.
De chaos die het Kabinet Rutte tot twee keer toe achterlaat is ongekend, daarbij de beloftes die ze steeds bij verkiezingen doen waar na een mum van tijd niets meer is terug te vinden is ook ongehoord

Lees meer...

Schippers scherpt wetsvoorstel verplichte ggz aan: Observatiemaatregel voor verwarde personen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Lees meer...

The Living Village Festival (Official)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Het 'Living Village festival' als flowtown, waarin we laten zien dat we sámen een nieuwe blije en schone toekomst creëren. Los van de gebaande paden, vrij van het opgelegde en verder dan het gangbare. 

Ben jij creatief, beloop je de ongebaande paden, wil je vernieuwing? Hou je van de aarde, het leven en de mens? Dan ben jij inwoner van The Living Village Festival. We nodigen je uit om samen met ons de nieuwe toekomst vorm te geven en de kunst van het leven te leven.

We maken een Quantum Leap in de tijd en daarmee een sprong in bewustzijn. De oude tijd laten we achter ons en luiden de nieuwe tijd in, waarin we onze eigen gecreëerde werkelijkheid leven.

Lees meer...

Ole Dammegard over Orlando en acteurs ontmaskerd

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Maar weer eens een grote, diepe zucht! Beschietingen in een homoclub in Orlando. Het gebeurde ‘toevallig’ op de laatste dag van de Bilderberg-meeting waar meer dan ooit de pers op ruwe wijze werd geweerd, bedreigd en gemolesteerd door een overmacht aan Duitse Polizei. En terwijl ik dat allemaal aan het volgen was, stonden de nieuwsuitzendingen bol van een nieuwe valse vlag-operatie (zie verder de bewijzen ervan in de video’s hieronder, inmiddels Nederlands ondertiteld), in mijn optiek om de aandacht van de Bilderberg-conferentie af te leiden. En ik ben niet de enige met die conclusie. Ik kreeg van Ole Dammegård dit interview toegestuurd en ik ben het direct gaan vertalen en ondertitelen. Hij laat zijn licht schijnen over deze aanslag en heeft het daarnaast ook over andere actuele zaken, zoals o.a. over Zweden, waar hij de afgelopen weken na onze ontmoeting in Nederland bij de Open Mind conferentie heeft vertoefd.

Lees meer...