Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


        

De RABOBANK maakt zich op voor negatieve rente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De Rabobank gaat haar software aanpassen aan het berekenen van negatieve rente. Dit zal niet de laatste diefstal van de bank zijn maar, het is een teken aan de wand voor wat nog komen gaat. Steeds meer mensen vragen zich af hoe het verder moet met ons financiële systeem maar, de vraag is of we er überhaupt verder mee moeten. De bank is een maatschappelijke last waar we met gemak buiten zouden kunnen, als we onze fantasie zouden gebruiken.
We kunnen ons nu toch wel serieus gaan afvragen hoelang we ons nog laten uitkleden door de criminele instituten die we jarenlang de bank hebben genoemd. Afgezien van het feit dat zij als ‘Boerenleenbank’ wel geld uit het niets creëerden dachten ze toen nog aardig met hun clientèle mee maar nu, is de Rabobank zich aan het ontpoppen tot het vieze geldmonster dat het financiële systeem geschapen heeft.
De Rabobank wil namelijk Paulien Derwort, de schrijfster van het boek “De verpanding”, middels een proces dwingen de namen van de, in het boek vermelde, Rabo medewerkers eruit te halen. In het boek vertellen 2 mensen hoe zij financieel te gronde zijn gericht door de Rabobank en nu wil de bank haar medewerkers beschermen.

Lees meer...

De Florijn, het geld van ons zelf

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Auteur: Ad Broere, 24 december 2014

De Florijn, als rentevrij geld van ons zelf

Banken zijn de geldscheppers bij uitstek. Meer dan 95% van al het geld dat in omloop is komt ‘van de bank’. Als jij je handtekening onder een lening contract met de bank zet en je daardoor ‘schuldig’ verklaart naar de bank, dan creëert de bank vervolgens het benodigde geld. Door getallen in de computer in te brengen, aan de ene kant van de balans het bedrag dat jij moet terugbetalen aan de bank, of met andere woorden: de vordering die de bank op jou heeft.

Lees meer...

Ok even opgelet !!! - Schuldprofeet wil cash afschaffen - VERBIED CASH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Dit zat er natuurlijk al lang aan te komen, steeds meer kassa's waar je alleen kunt pinnen, winkeliers moeten betalen voor wisselgeld, steeds meer pinautomaten verdwijnen, ook zien we steeds minder bankfilialen.

Je geld van de bank halen heeft dus ook geen nut meer , eens dat je dat doet is het niks meer waard want je kunt het nergens meer kwijt. Zwart geld gaat van de markt af en de totale controle is een feit. Of?
De banken krijgen broodje van eigen deeg ze bewijzen ons hier mee een grote dienst.
De banken zetten zichzelf buitenspel doordat ze toegeven dat geld niet bestaat en hebben nu met zijn allen kantoren met "Full of Nothing" en de tijd is rijp voor een wereld zonder geld? Geen gesjoemel meer. What you see is what you get and what you've got is where you asked for.

Professor Rogoff stelt nu het ongelooflijke voor: Verbied cash. De gerenommeerde econoom, voormalig lid van het IMF en gouverneur van de Federal Reserve, is aanhanger van de Keynesiaanse theorie.  De oplossing van de crisis waar de wereldeconomie nu mee geplaagd zit, de gigantische schuldenberg, bestaat er volgens hem in om nog meer schulden te maken.

Lees meer...

Niets doet meer pijn dan te zien dat diegene van wie je houd zich onderwerpt aan vergissingen en fouten.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Naar aanleiding van het Artikel van Heine Wind op OXO Axioma 

“Ministerie weigert geheime deal MH17 openbaar te maken.”

en het artikel elsevier.nl

Het is te gek om los te lopen, je kunt je zomaar voorstellen dat je straks mensen tegen komt die zeggen, tja, dat hebben ze nu eenmaal afgesproken dat ze het niet zouden vertellen, want dat zou de economie wel eens kunnen schaden en we zitten er al zo bla bla bla .....

Lees meer...

Geld komt uit het niets. (Ad Broere)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De lezing is al wat ouder, diegenen die het boek van Ad Broere niet kunnen lezen hebben of er gewoonweg geen geld voor hebben kunnen binnen deze 7 video's toch een helder beeld krijgen van wat Ad te vertellen heeft.
Merkwaardig genoeg zijn dit soort lezingen, boeken en video's altijd te vroeg, vandaar wil ik jullie deze lezingen nogmaals onder de aandacht brengen.
De complete lezing is opgedeeld in 7 delen waarvan ik ze hier nog eens op een rijtje zet.


Deze lezing van Ad Broere geeft een buitengewoon helder inzicht in het financiële stelsel en in onderwerpen zoals geldschepping en rente- en vermogensverdeling. Ook komen initiatieven aan bod, die uiteindelijk zouden kunnen gaan leiden naar een economie, waarin geld ondergeschikt is aan mens en maatschappij.


Deze belangwekkende lezing is verwerkt in zeven films, die elk naar thema zijn ingedeeld. De films worden in de komende twee weken achtereenvolgens gepubliceerd op onze website. Simpel om dat we het belangrijk vinden, dat mensen méér informatie krijgen over welvaart, welzijn, geld, economie, bankschulden etc. etc.

Lees meer...

Jurgen Stark: “Het geldsysteem is pure fictie” ex hoofdeconoom ECB

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Jurgen Stark: "Het geldsysteem is pure fictie"Volgens Jurgen Stark is ons huidige monetaire stelsel niets meer of minder dan pure fictie, zo lezen we op de website van het Spaanse Libre Mercado. Tijdens een conferentie van het Ludwig von Mises Institute sprak de voormalig vicepresident van de Duitse Bundesbank en voormalig hoofdeconoom van de ECB zeer kritisch over het monetaire beleid van de laatste jaren. Het is dezelfde man die in 2011 afstand deed van zijn toppositie binnen de ECB, omdat hij pertinent tegenstander was van het rechtstreeks opkopen van staatsobligaties van ‘probleemlanden’ in de periferie van de Eurozone.

Lees meer...