Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

Zeg nu massaal NEE tegen Amerika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
Het is nu aan de wereldbevolking om een keihard NEE te roepen in de periode Clinton hebben de Amerikanen een volledig werlende Kerncentrale geleverd in feite een licentie om kernwapens te maken. 
Zoals je weten ben ik volledig tegen kernenergie op basis waarop het geproduceerd wordt, De Uranium centrales zijn een halfproduct voor kernwapens en dat weet iedere producent als geen ander.
Dus ik zie niet waarom Amerika wel kernwapens zou mogen maken en Noord Korea niet.
In mijn visie mogen er zelfs totaal geen wapens gemaakt worden, die zijn enkel gemaakt om te doden, niet om te verdedigen.

'VS BEREIDT LUCHTAANVAL OP NOORD-KOREA VOOR'

Karlijn Meinders BNR

Als de Noord-Koreanen morgen echt van plan zijn om een nieuwe kernproef te gaan uitvoeren, zal de VS met een preventieve luchtaanval reageren, stelt de Amerikaanse tv-zender NBC, dat zich baseert op bronnen bij de geheime dienst.

Lees meer...

Arts: “Als moeder ben ik in 1 jaar meer over vaccins te weten gekomen dan tijdens 6 jaar medische studie”

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
“Ik ben afgestudeerd basisarts; dat is een 6-jarige opleiding. Pas toen ik moeder werd begon ik me te verdiepen in vaccins en toen ik ermee bezig was dacht ik: ‘wat heb ik daar eigenlijk over geleerd tijdens mijn studie?’ Het was gericht op de risico’s van de ziektebeelden en er werden wat statistieken getoond maar ging niet in op wat er precies in een vaccin zit. Achteraf kijkend heb ik tijdens mijn studie heel veel over ziektes en medicijnen geleerd, weinig over vaccins en nog minder over het ondersteunen van gezondheid.

Lees meer...

'We onderschatten omvang Europese crisis'

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
'Wat zijn nog de Europese waarden?' Dat vraagt schrijver en journalist Geert Mak zich vaak af de afgelopen maanden. Mak gelooft in de Europese eenwording, maar waarschuwt dat we de omvang van de Europese crisis onderschatten.
De Europese Unie, ooit gestart als project voor vrede en gezamenlijke welvaart is in een identiteitscrisis en dat gaat hem aan het hart. "Een Vandaag" zocht de schrijver op in Friesland en sprak met hem over de struikelblokken van deze tijd en zijn ideaal van één Europa.

Lees meer...

Alienation betekent ‘vervreemding’; of EU een alien nation?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

 

Mocht je het feit willen vieren dat je niet dagelijks achter een Brussels bureau zit met lobbyisten die je even snel een aantal wetten laten formuleren om ze daarna af te stempelen met rode bisschopswijn, met andere woorden, dat je op dit moment nog buiten de deuren van een psychiatrische inrichting rondloopt, wil ik je toch even waarschuwen. Het EU-virus is al zover verspreid dat de hele wereld in één grote inrichting is veranderd. Dit ter verduidelijking voor degenen die dat nog niet hebben opgemerkt. De gekke koeienziekte en de varkenspest verbleken bij dit virus: tegenwoordig lijden we aan een nog gevaarlijker variant: de geldpest, waar 1% van de wereldbevolking aan lijdt. Een klein probleempje is echter dat deze 1% op alle topposities in de hele wereld zitten te neuspeuteren.

Lees meer...

'Nieuw kabinet moet portemonnee trekken voor groei' ? Is dat wel zo?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ik heb hier zwaar mijn twijfels over en protesteer hier ten zeerste tegen, dat komt er dus op neer dat "WIJ" als burgers wéér de kosten moeten gaan betalen via de belastingen voor een falend beleid.

Ondernemers zijn hun eigen onderneming gestart en als zij daar winst uit willen halen moeten ze daar ook maar de investeringen voor doen.
Wij zijn tenslotte hun klanten waar ze ook weer winst op maken.
Ze hoeven zich ook niet te verschuilen achter het feit dat het weer extra werkgelegenheid op brengt want die vlieger gaat niet op zolang het doel robotisering, en de bouw van leegstaande kantoren (die ook weer gesubsidieerd worden) is wat ook maar enkel ten koste gaat van werkgelegenheid. 

Daar komt nog bij dat zo gauw er even geen werk is er wéér duizenden ontslagen vallen die ook op kosten van de overheid (dus wijzelf) komen, sigaar uit eigen doos dus.

Er moet trouwens niet geproduceerd worden om de werkgelegenheid te bevorderen maar er moet geproduceerd worden wat we nodig hebben.
Werkgelegenheid kan verdeeld worden en we hoeven trouwens helemaal géén volle baan, dat is alleen maar bedoeld om mensen niet de vrije keus te geven voor waar ze zich werkelijk mee bezig zouden willen houden, produceren naar behoefte dus en niet om onmogelijke winsten te behalen om zelf beter van te worden.


En willen je nog even bedenken? Economie hoeft niet te groeien, dat is een verzonnen gezwel dat de overheden bedacht hebben dat gevoed moet worden anders gaat hij dood of word hij ongezond. Over wie of wat hebben we het eigenlijk, heb jij ergens je naam gezien? En is het niet zo dat als je iets wilt laten groeien daar minstens zaad voor nodig hebt?
Ga dan maar eens naar de winkel en probeer maar eens zo'n zakje zaad te kopen.
Ik zou graag zien dat de overheid net zoveel zich zorgen zou maken over onze gezondheid voedsel en huisvesting, misschien dat we dan ook nog aan een Gezonde samenleving zouden kunnen werken zonder al te veel zorgen.

Lees meer...

Politiek steeds potsierlijker; wanneer gaat het roer om?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
© Irma Schiffers 03 mei 2016
03MEI
kaartenhuis-van-dollars-op-witte-achtergrond-45166486Het is niet eens meer de vraag óf de boel instort, het gaat er vooral om wannéér het gebeurt. We mogen blij zijn dat er steeds meer naar boven komt drijven vanuit de zompige, stinkende moerassen van de gevestigde orde. Anders geformuleerd: uit de poel des verderfs. De Volkskrant kopt vandaag:  PvdA, CDA en VVD in geldnood door ledenverlies. Hoe zou dat nu toch komen?
Feit is dat ze ongetwijfeld via de staatsmedia alvast -zoals te doen gebruikelijk- een voorzetje geven om dat geldnood-probleem door ons te laten oplossen. Immers, omdat wij weglopen van die partijen moeten wij er ook voor zorgen dat ze kunnen blijven volgens de Hegeliaanse dialectischelogica in de politieke arena. Regeren is vooruitzien, nietwaar?
Het is overal in de wereld goed mis in de politiek en dat is het al decennia lang voor wie dat echt nog niet weet. Wat er allemaal naar boven komt drijven kan mind-blowing zijn als je er geen idee van hebt hoe diep de greppels onder het zichtbare moeras precies zijn. Dieper dan een gemiddeld konijnenhol! Zo zijn ook de Panama toilet-papers als een vuurpijl de lucht in geschoten terwijl ie zeiknat was, dus die kwam met een lullig boogje als een voetzoeker per kerende post retour om iemand in z’n voet te schieten. We gaan het meemaken. Geopolitiek auteur F. William Engdahl schrijft op 1 mei in New Eastern Outlook “Panama Papers – Sheep-Dipped CIA Dirty Ops” en vervolgt “het stinkt erger dan een overdaad aan stinkdieren die op de 4e juli (onafhankelijkheidsdag) in Texas een picknick komen opluisteren.” En het stinkt dus echt niet alleen in Texas. Wat stinkt moeten we opruimen, toch?

Lees meer...